• 72
    söylendiği gibi ali koç galatasaray'ın uefa'dan ceza alması için uğraşıyorsa tabi ki boykot için galatasaray taraftarı gerekeni yapar.

    fakat benim kaçırdığım bir nokta var. galatasaray yönetiminden ceza almamız için avrupalı bir kulübün uğraştığı söylenmişti. ne oldu, hangi olay yaşandı da şimdi iş ali koç'a döndü? fenerbahçe de bizimle hemen hemen aynı durumda. aynı sıkıntıları çekiyor. ali koç galatasaray'ı çok sevdiğinden değil, fakat yarın öbür gün yaşanması muhtemel benzer bir sıkıntıda bizim kararı referans göstererek uefa ile pazarlık masasına oturabileceğinden şüphelenildiği gibi galatasaray'ın ceza alması adına kulis yapması biraz mantıksız geliyor. zaten şampiyonlar ligi biletini ön eleme oynama kaydıyla aldılar. bu sene de ön elemeler daha basit geçecek değişen statü gereği.

    bu ara hakikaten yoğunum. kaçırdığım bir şey de olabilir. ama açıkcası mevcut bilgimle haklarında galatasaray'ın şampiyonlar ligi'ne katılmasını engellemek için kulis yaptığı yönündeki iddialara şüphe ile yaklaştığım holding.
App Store'dan indirin Google Play'den alın