• 945
    33 yaşında, lakers ile 4 yıllık anlaşma imzalayan efsane basketbolcu.

    kesinlikle ailesinin isteği doğrultusunda alınan bir karar. eşinin ve çocuklarının los angeles'ta yaşamak istediğini daha önce bazı kaynaklardan duymuştuk. buna ek olarak bu şehirde evlerinin olması, çocuklarının daha önceden bu şehirdeki okullara yazdırılması falan derken aslında çoğu kişi için bu karar sürpriz olmadı.

    lebron sadece bir basketbolcu değil, aynı zamanda bir iş adamı. los angeles şehri de new york gibi abd'nin en gözde yeri. ayrıca lebron'un şirketleri var, hisseleri var, sponsorluk anlaşmaları var. bunların doğru bir şekilde yönetilmesi noktasında los angeles şehri onun adına en uygun yer olacaktı.

    basketbola geri dönecek olursak; sadece kawhi'nin gelişi gsw hanedanlığına son vermek için yetmez. bunu daha önce de söylemiştim. magic'in, demarcus cousins kovaladığı söyleniyor ama ağır bir sakatlık geçiren adam ne kadar sağlıklı katkı verir büyük soru işareti. onun yerine clint capela'yı kovalasalar daha mantıklı.

    sonuç olarak; ilk etapta lebron sanki yüzüğü değil de, başka etkenleri düşünerek lakers'a geldi diye hissediyorum. yanlış anlaşılmasın, bu adam elbette sahada her şeyini verecek ama bu kadroyla yapabileceği en fazla lakers'ı play-off'a sokmak olacak. kawhi ve sağlam bir pivot gelirse işte o zaman yüzüğü konuşmaya başlayabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın