resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3404
    benim için nasıl şarkıcı ahmet kaya ve idelojik görüşlü ahmet kaya var ise futbolcu hakan şükür ve fetöcü hakan şükür vardır.

    futbolculuğu konusunda diyecek hiçbir şeyim yok; “ben hep 50 liralık alıyorum benzin zammı beni ilgilendirmez” ülkesine dönmüş olsak da, adının futbol ile zikredilmemesi bana saçma geliyor; somut olan şeyleri tarihten silmenin imkanı yok çünkü.

    ideolojik kısma gelirsek de kendisinin mindsetini 2 saatliğine ödünç almak istiyorum. düşünsene, ilk emri “oku” olan bir dine inandığını iddia ediyorsun ve bu dinin kitabında hiçbir surette allah ile kul arasına bir üçüncü kişinin giremeyeceği açık bir şekilde yazıyor. paran pulun var, türkiye futbolu denince dünyada halen akla ilk sen geliyorsun, 25 milyon taraftarın gözünde kralsın, tabiri caiz ise hayat sana güzel. buna rağmen, ilkokul mezunu bile olup olmadığı tartışılan, vatan haini ilan edilmeden dahi her konuşmasından, söyleminden buram buram cehalet akan, ne işe yaradığı hiçbir zaman tam olarak belli olmayan, din propagandası yapan ama bizzat propagandasını yaptığını iddia ettiği din tarafından içi ve konumu boşaltılmış bir adamın peşinden koşturuyorsun. seni buna iten ne olabilir diye düşündüğümde, rasyonel olarak “şu” diyebileceğimiz hiçbir şey yok ve ben nedenini çok merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın