• 59
    neden şu anda gündeme getirildiğini anlayamadığım fikir.

    bu düşüncenin ileri sürülmesi zamanın yabancı kuralından kaynaklanıyordu ve bu düşüncenin bugünün şartlarıyla değerlendirilmeye çalışılması aşırı derecede absürt.

    evet muslera bu takımın efsanesi ve gerçekten çok iyi bir kaleci. ancak o dönemler onur da en iyi yerli kaleciydi ve en azından kaleci mevkisi iyi sayılabilecek bir oyuncuyla doldurulacaktı. bu son derece önemliydi zira bazı mevkilerde iyi diyebileceğimiz tüm oyuncular rakiplerimizdeydi ve piyasada iyi yerli oyuncu yoktu. mesela yabancı sınırımız dolu olduğu için sağ beke sabri'nin yerine veysel sarı, salih dursun, tarık çamdal gibi oyuncuları transfer ettiğimizden kimse bahsetmemiş. hatta tarık için beşiktaş ile epey rekabet de etmiştik. hani bu adamlar şu an gözümüze kötü gözüküyor olabilir ama hepsi o dönemin milli futbolcuları.

    bu fikir de bu oyuncu kıtlığının olduğu dönemlerde bu yüzden öne sürülmüştü. kaleci mevkiinden bir fedakarlık yapılıp diğer eksik bölgelerden birine kaliteli bir takviye yapılması isteniyordu. yoksa muslera'ya kimsenin bir kastı yoktu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın