resim
Amr Warda
Takım:Pharco FC
Mevki:Sol Kanat
Yaş:30
Boy:1.76
Uyruk:Mısır
  • 29
    yabancı kontenjanının böyle sıradan, sadece mücadele eden ancak yaratıcılıktan, ekstra özelliklerden yoksun oyunculara harcanmasına aon derece karşıyım. hele hücum oyuncularının mutlaka şapkadan tavşan çıkarabilecek en az 1 tane üstün özelliği olması lazım.

    sıradan takımlarda oyuncunun çalışkanlığı önemli olabilir. ama neredeyse maçlarının %90`ına yakınını rakibin savunmasını aşmakla harcayan takımlarda bu tür oyuncular sırıtır.

    warda'nın hangi özelliği vasatın üstünde? çok mu hızlı? çok mu süratli? çok mu iyi pasör? çok mu iyi adam eksiltiyor? çok mu iyi şutör? çok mu iyi orta açıyor? çok mu golcü? çok mu tecrübeli? çok mu genç? çok mu gelecek vaat ediyor?

    cevap: hiçbiri. vasatı aşan tek özelliği özverisi ve çalışkanlığı. onun dışında hemen her özelliği vasat ya da vasatın altında.

    böyle oyuncularla yabancı kontenjanını doldurmak çok yanlış. çünkü kendisi bir hücum oyuncusu ve kendisinden beklenti çok büyük olacak. mısır'da salah, elneni ve az biraz da, yaşı nedeniyle, trezeguet dışındaki oyuncular ancak bizim anadolu takımlarında oynarlar.

    zaten muğdat'ı aldık. warda ile muğdat arasındaki tek fark milliyetleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın