• 2715
    ürün gamına bebek bezini eklemesini düşünüyorum guvenilen ve bilinen bir firmanın ürününe logo ve arma koyarak (tasarımsal her ne olursa ) piyasa fiyatının üzerine +5 veya +10 tl gibi bir fark koyarak piyasaya sürmesi halinde klüp ve taraftar arasındaki doğuştan aslan birlikteliğine vereceği katkıyla gönüllerde taht kuracaktır.

    genel anlamda düşünüldü de saçma gelebilir fakat her yıl onlarca minik taraftarımızın doğduğunu düşünürsek güzel bir hareket olur. kâr amacı gütmeyen veya sadece sosyal mesaj için ve unisef gibi organizasyonlara yardım için bile bu tür bir çalışma yapılabilir. tabi ki kişisel bir görüş tüm bunlar.

    düşününce hem güzel , hem komik hemde rakip taraftarlar için çok fazla malzeme vermekte. inşallah gecelekte banka kartı kampanyaları hızlı ürün tedariki ve bol ürün çeşidiyle farklı projelere imza atarlar.

    yukarıda bahsettiğim olay illaki ürün satışı ve global yardım şeklinde de olabilir. pazarda çok fazla alternatif pazarlama tekniği ve küçük faydaları olabilir. bu demek değil ki illa bu ürünler ürün gamimizda olsun , sadece suna vesile bile olsa yeter : açlık çeken ülkeler için olabilir , su kuyusu birikim fonu olabilir vs vs bu ve benzeri olanaklar sağlayarak hem pr hemde dünya çapında olan saygınlığımızı arttırabilirsiniz.

    bebek ürünlerine gelince bir baba adayı olarak online alış veriş yapan aynı zaman da şubeleri olan çeşitli firmalarla görüşülerek ben ve benim gibi insanlar için ürün çeşidine ulaşma anlamında faydalı olacağına inanıyorum.

    not : sicirtmayan arkadaşa teşekkür ederim. sayesinde konunun yanlış anlasilmasini eklerle duzelte bildim sanırım .
App Store'dan indirin Google Play'den alın