• 8
    uruguay'da torreira grubun üçüncü karşılaşması olan rusya maçında dikkat çekmişti. bentancur ve vecino'nun aksine biraz daha hareketli ve tempolu bir oyuncu. kendisi uruguay'ın temposuzluğuna bir nebze çare olmuştu. maçın kilit adamı yine uruguay adına o olabilir. öte yandan suarez ve cavani bireysel olarak oyunlarını daha yukarıya taşımak zorundalar. bence çok top eziyorlar.

    portekiz ilk 2 maçtaki düzenine dönmüş. yani geri çekilip bekledikleri, ronaldo ve guedes'le kontra atak aradıkları düzene. guedes ilk 2 maçta hayal kırıklığıydı ama sorunu kalite olan bir oyuncu değil aslında. portekiz'in asıl sıkıntısı adrien silva ve joao mario gibi oyuncuların turnuvaya formsuz gelmesi. renato sanchez zaten kayıp, moutinho yaşlandı. orta sahayı bir tek aslında william carvalho ayakta tutuyor. avrupa şampiyonu portekiz'in 2 sene önceden tek farkı orta sahasının biraz gerilemesi gibi.

    kadrolara şöyle bir bakınca uruguay bu maçı alır diyorsun. ama portekiz daha dengeli bir takım. daha iyi teknik direktörü olan ve daha oturmuş bir planı olan takım da portekiz. skor olarak kısır geçecek belki ama çok kaliteli maç olacak tahminimce. uruguay'ın yine de maçı kazanmasını bekliyorum. muslera'nın galatasaray'a dünya şampiyonu apoletiyle gelmesini çok isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın