resim
Jorge Luis Sampaoli Moya
Görev:Teknik Direktör
Takım:Flamengo
Yaş:64
Uyruk:Arjantin
  • 114
    şu adamdan nefret ettiğim kadar başka bir teknik direktörden nefret etmiyorum sanırım. arjantin futbol tarihinin gördüğü en basiretsiz teknik direktör olabilir.

    2018 dünya kupası'nda gruplarda iğrenç bir oyunla, 90. dakikaya yaklaşırken atılan bir stoper golüyle ikinci tura kalmışsın. rakibin, kağıt üzerinde turnuvanın en büyük favorilerinden fransa.

    ve sen gol yemeyip 0-0'a yatma ihtimalini, maçı penaltılara taşıma ihtimalini düşünüyorsan bu aşamada, sen arjantin'in değil, senegal'in teknik direktörü olmayı hak ediyorsundur. şuraya bak; dybala yedek, higuain yedek, agüero yedek. forvete mesiyi koymuş, hatta forvet gibi değil de 4-6-0 gibi bir taktikle çıkıyor sahaya.

    bu kadar basiretsizlik olmaz yahu. şu futbolla turu geçsen ne olur? fransa'yı bir şekilde elesen ne olacak? finale gidene kadar uruguay-portekiz-brezilya-meksika-belçika-japonya takımlarından en az ikisini daha elemen gerekecek. ki muhtemelen bu takımlardan portekiz/brezilya/belçika/meksika dörtlüsünden en az ikisiyle karşılaşacaksın. finalde de yine muhtemelen ispanya/hırvatistan/ingiltere takımlarından birisiyle eşleşeceksin.

    yazıktır günahtır. bu kadar ezik oynanmaz, bu kadar ezik bir kadro çıkarılmaz.

    (bkz: 30 haziran 2018 fransa arjantin maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın