• 20
    ülkenin her köşesinden, yapılan her inşaattan zevksizlik akarken font konusu - ki rezalet olduklarının altına imzamı atarım - “her kuşu siktik bir leylek kaldı” cümlesindeki leylektir.

    türk halkının en önemli özelliği bir şeylere özenmesi, ancak bu özendiği şeyleri yapmaya çalışırken, özendiği şeyleri yapan adamların yaptığı çalışmaları dikkate almamasıdır. premier lig dışında bildiğim kadarıyla hiçbir üst düzey ligin limitli font özelliği yok. premier lig fontları tartışmasız en güzel font olmakla birlikte, ingiltere’de her ligin özel fontu var ve takımlar bu fontları nişan/rütbe gibi taşıyor.

    bununla birlikte hemen her hafta, her kanalda, her futbol konuşmasında dile getirilen “marka değeri” için yaptığımız tek şey inşaat. stad yapıyoruz. formaların arkasında ise word kullanıcılarının mektup yazarken dahi kullanmadığı sikko bir font var.

    bence font yıldırım demirören yönetiminin vizyonunun net bir göstergesi; bu nedenle yd gidene kadar değişmemesi, yd gittikten sonra “merhaba vizyon” sloganı ile değişmesi daha doğru olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın