resim
Muğdat Çelik
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.70
Uyruk:Türkiye
  • 421
    an itibari ile sözleşmesi hakkında resmi bir açıklamanın olmadığı oyuncudur. 700 bin euro muğdat gibi kendi takımında hele de 800 bin tl alan biri için elbetteki çoktur.

    gerçekten anlayamıyorum. konu muğdat özelinde açıldı ama genel bir eleştiri olacak. anadolu takımlarında oynayan oyunculara takımlarında aldıkları aynı paraları teklif etsek gelmezler mi sahiden. nedir bu aldığının 3-5 7 katlarını verme durumları. keza aynı şekilde 4-5 sene sözleşme yapma durumu. eğer ki 3 ve üstü sözleşme yapacaksak bunun kontrolü oyuncuya sezon ortasında haber vermek üzere tamamen kulüpte olmalıdır.

    aynı durumları tarık çamdal'da yaşıyoruz işte kulübünde aldığının belki 10 mislini verdik. 5 yılık (4 'de olabilir) anlaşma yaptık adam hala yatıyor. keza birçok oyuncu da aynı senaryo. ne alıyorsa misliyle getiriyoruz. sanki real'den adam alıyoruz da paşalar anca parayla geliyor.

    mustafa cengiz önderliğinde kemer sıkma politikası transferde de hissedilmelidir. yoksa bir daha redsaturday falan yapmaya kalktığında başarılı olabileceğini sanmıyorum. hoş farz edelim oldu da 200 bin ürün sattık. ha o zaman anca muğdat'ın parası çıkar.

    özetle yeni yönetim, kimseye hakkından bir kuruş fazla vermeden kulübümüzü koruyarak anlaşmalar yoluna gitmeli. önceden verilen yüksek maaşları bu yönetim vermedi. bu yüzden bu yönetim işi sıkı tutarak en başta oyunculara hak ettikleri sözleşmeleri vererek kendi istikrarını oluşturmalıdır.
    zira yönetim bir futbolcuya 50 bin euro az ödese taraftarın alacağı formalardan kaba bir hesapla 3000 adet civarında satmış gibi bir bedel elde eder. (bir forma satışının anca yarısı kulübümüze kalıyor diye biliyorum.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın