resim
Muğdat Çelik
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.70
Uyruk:Türkiye
  • 411
    galatasaray taraftarının muğdat çelik'in alacağı 700 bin euro'ya gösterdiği hassasiyet hoşuma gitmedi desem yalan olur. yılların muhasebeci taraftarıyım sonunda taraftarımızda böyle değişimler görmek sevindirici.

    yalnız beyler-bayanlar saldırıya epey küçükten başladınız. feghouli gibi suni yıldız futbolcuların aldığı 4 milyon euro'lardan başlayacak muğdat'lara kadar gidecektiniz. asıl vurgun odanın öbür tarafında dönüyor. ben bu yüzden 700 bin euro maaş alacak muğdat'ı pek önemsemiyorum. ''fatih terim kullanacak ki alıyor'' diyorum. takım muğdat'larla dolmaya başlasa elbette ki ben de tepki gösteririm ama şu an için her alacağımız futbolcu yıldız olacak diye bir kural yok. takımı sahaya çıkaracak olan adam fatih terim. muğdat da bonservissiz ve ucuz bir transfer. e ffp de seni mali yönden bu transferlere itiyor. ben de isterdim zengin bir kulüp olalım çat diye emre akbaba'yı alalım ama değiliz işte.

    belki de bugün tepki gösterdiğiniz muğdat fatih terim etkisiyle seneye feghouli'yi kesecek. suni yıldızlarımızın düzeyi bu çünkü, gördük geçen sezon. bunların tel tel döküldüğü maçlarda 600 bin euro alan sinan gümüş iki defa kıçımızı kurtardı. muğdat da pekala aynı etkiyi gösterebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın