resim
Yuto Nagatomo
Takım:FC Tokyo
Mevki:Sol Bek
Yaş:38
Boy:1.70
Uyruk:Japonya
  • 1086
    ligimizin tartışmasız en iyi sol beki, ayrıca şampiyonlar ligi düzeyinde bir oyuncu. yaşı 3 yıl daha futbol oynamaya gayet müsait.

    eğer galatasaray gibi bir takımsan kadronda bulunacak oyuncuların çoğunluğunu “oynayacak, sana başarı getirecek oyuncular” oluşturmalı. ben “üfff beee ne paraya sattık ama oyuncuyu” diye coşku yaşayan bir taraftar değilim. oyuncuyu alacakmışız da sonra satıp para kazanacakmışız da bilmem ne. ben güzel futbol izlemek istiyorum arkadaş, futbolcumdan gol, asist, savunma, kurtarış bekliyorum.

    proje transferin, yatırım transferin de olur, olmalı. altyapıya önem verilmeli, ama öyle kafa yaşayan renktaşlar görüyorum ki gerçek hayatı menajerlik oyunu zannediyor. takımın ilk 11’ini ne ilk 11’i ilk 18’ini proje oyuncusuyla dolduralım istiyor. ben takımın çoğunluğunun yetişene kadar çaylak çaylak hareketlerini, acemiliklerini, belki ergen triplerini, emre çolak gibi apaçiliklerini görmek katlanmak istemiyorum. ilk 11’inde 1-2 ve ilk 18’inde 3-4 tane böyle oyuncu olur, olmalı. ama size kalsak her transfer 24-25 yaşında olmalı, he anam he onlarla şampiyon olursun. bir kulübün esas geliri turnuvalardaki başarıyla elde ettiği gelirleridir.

    komple proje takımı isteyen varsa yallah altınordu’ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın