resim
Muğdat Çelik
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.70
Uyruk:Türkiye
  • 396
    sattığın kadar al, zarar etme anlaşması yapmışız.
    kadromuzda türkiye'de yetişmiş yerli oyuncu konusunda ciddi bir kıtlık var ve bu statüdeki oyunculara talip olduğumuzdan böyle değişik bonservis bedelleri ile karşılaşıyoruz.
    kulübeye transfer edildi. kanatlarda 4. yada 5. alternatif olacak.
    bonservis bedeli yok maaşı fazlasıyla cüzi.(u: asgari ücretle kıyaslayıp cüzi değil diyen arkadaşlara da buradan sevgilerimi gönderiyorum. çok zekisiniz gerçekten.)

    kulübeye bedavaya yapılmış bir transfer için yangın çıkartmayı fazla doğru bulmuyorum. daha önceki entrylerimde de belirttiğim gibi kimse muğdat'a bayılmıyor, fatih hoca bile ama önceki yönetimlerin saçtığı paralar ve hatalı kadro planlaması bize muğdat'a mecbur bıraktı. tutmayan bir transfer olsa bile şuan 40 milyon euro olan maaş bütçemizde muğdat'ın alacağı 500.000 euro çok sıkıntı değil. alınabilir bir risk. tutmazsa mevcut maaşı ile elden çıkartmak çok zor olmaz zaten.

    altyapıdaki çocuklar diyen yazarlar var. o çocukları mevcut fizikleri ile 3. lige koysak orada bile sırıtırlar şuan. fiziksel olarak azıcık öne çıkana fatih hoca şans verecektir zaten ki ben 28 yaşındayım fatih hoca ve eric gerets kadar alt yapıdaki oyunculara şans veren hoca görmedim.

    muğdat'ın tutma ihtimalini düşük görüyorum ama yine de bizim için alınabilir bir risk. bu saatten sonra bize iyi dileklerde bulunmak düşer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın