resim
Muğdat Çelik
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.70
Uyruk:Türkiye
  • 390
    gereksiz yere uzerine gidildigini dusunuyorum. cok abartili bir maas almayacaka varliginin bir problem cikaracagina da inanmiyorum.

    galatasaray'in son donem sampiyonluklarinda begenilmeyen turk oyuncularin enteresan sekilde faydalari oldu (20. sampiyonlukta yasin'in katkisi, bu yil ilk devre tolga'nin, ikinci devre sinan'in katkilari gibi) dolayisiyla vizyon mugdat'in uzerine kurulmuyorsa ki basta fatih terim varken kurulmaz; mugdat tipinde bir oyuncunun transferi gayet alinabilir bir risktir.

    bu arada mugdat uzerinden gozume takilan bir probleme de deginmeden gecemeyecegim; galatasaray sozlugu uzun suredir takip eden, interaktif mecralarla da belki de buradaki bazi arkadaslarin yaslari kadar hasir nesir olmus bir adam olarak gordugum pesimistik trendi anlamlandirmakta zorlaniyorum. yerli/yabanci farketmeksizin duzenli bir memnuniyetsizlik durumu hakim ki bundan gomis ve adebayor gibi isimler dahi zamaninda fazlasiyla paylarini almislar (ne demek istedigimi. gomis ve adebayor'un transfer olasiliklarinin konusuldugu donemlerdeki girdilere bakarak daha iyi anlayabilirsiniz).

    velhasil umidim bu olumsuz dusunme egiliminin sadece burayla sinirli olmasidir, aksi takdirde ofkeyle, kavgayla, olumsuzlukla hayat gecmez, gecmemeli..
App Store'dan indirin Google Play'den alın