• 1
    en az, aynı gün oynanacak fransa arjantin maçı kadar denk sayılabilecek güçlerin karşılaşması olacaktır.

    ülkemizin büyük takım taraftarlarını saf tutmaya yöneltecek olması itibariyle önemi büyüktür.

    ülkenin en büyük takımının taraftarı, şüphesiz ki briyantinli bayrampaşa bebesi ronaldo karşısında, tek ortak özellikleri uruguaylı olmak olan, kalesini muslera’nın koruduğu, önünde godin jimenez ikilisinin muslera’nın -iddia edilen- yan top zaafına izin vermeyecek şekilde, aynı takımda oynamanın verdiği alışkanlıkla savunma yaptığı, bentancur’in orta alan geçişlerini sağladığı ve cavani - suarez ikilisinin ön hattını oluşturduğu kanatlardan hernandez olacak iken nüfus memurunun şakası ile adı nandez olarak yazılan arkadaş ile corn row saç ekolünün son temsilcisi laxalt’ın bindirmeler yaptığı uruguay’ı destekleyecektir.

    galatasaray sözlük kuralları çerçevesinde adını veremeyeceğim bir takımın taraftarları, bir ellerinde arada bir kokladıkları büzüşmüş bim poşeti, diğer ellerinde çük olarak nitelendirdiğimiz cinsel organ ile quaresma’nın trivela’sı ile önce gelip ardından sızmayı beklerken, ronaldo’nun liderliğini yaptığı, patricio, pırpır bekler, tecrübeli stoper hattı önlerinde 6 numarada carvalho biraz önünde 8 numaralı pozisyonda moutinho, onların bir at başı önlerinde... yok yanlış spor oldu..: önlerinde ronaldo games silva dışında ya bir 8 ile 433 ya da 10 ile 4231 taktiği ile sahaya çıkacak portekizi destekleyecektir.

    yine galatasaray sözlül etik kuralları çerçevesinde adını veremeyeceğim bir takım taraftarı da, aynı maçı, muhtemelen “ya josef portekizli değil miydi?” veya “giuliano’yu oynatmayan tite ananı ..im diyerek izledikten sonra, gözü yaşlı şekilde yandex’e attıracağı tıklar ile başkanlarının satın alıp dünya kupasına götürebileceği bir ülke arayacaklardır.

    bu kısa maç öncesi değerlendirmesi kapsamında kısır bir maç beklediğimi söylüyorum. ilk devre savunmalar dramatik bir hata yapmaz ise 0, hatta 0-0 biter. uzatmaya gitmesi muhtemel maçlardan; ancak maçı değiştirebilecek anlarda kadro rotasyonu daha geniş olan portekiz biraz daha avantajlı görünüyor.

    edit: bennacer değil bentancur elbette. özür diler, uyaran suarez’ teşekkür ederim
App Store'dan indirin Google Play'den alın