• 119
    yıllardır kendi kombinemi aldıktan sonra satışları takip etmek benim için büyük bir zevk olmuştur. buraya girdiğim entry sayısından heyecanımı da anlayabilirsiniz. dolayısıyla hem takip alışkanlığı, hem de tribünde bulunduğum farklı grup ve ortamlardan ötürü en çabuk tükenen bloklara, aynı kategori içinde en yavaş giden ve az tercih edilen bloklara kadar oldukça hakim olduğumu düşünüyorum. tüm bu tecrübeme dayanarak yazıyorum ki, bu sene hakikaten bambaşka eriyor koltuklar. 21. şampiyonluğun gelişi, geliş şekli, fatih hoca ve ekibine olan güven, yönetimin efendiliği ve dürüstlüğü, başkanın sözünde durup seçime giderek dursun'u yine tokatlaması, ffp için yapılanlar, yönetime olan güven, şampiyonlar ligi faktörü gibi üst üste binen etkenler kombinelerin hızla tükenmesine olanak sağladı. kazandığımız momentum ile başarı geliyor, sıcak paraya dönüyor, yine başarı gelecek inşallah ve sürekli paraya dönecek.

    kombinelerin pahalı olduğu yönünde bir rüzgar esmiş, hatta ultraslan da indirim beklentisi içeren bir bildiri yayınlamıştı. bu rüzgardan etkileneceğini sandığım satışlar tersi yönde hareket etti.

    bizim (galatasaray taraftarı) mahalli bir gücümüz yok. çok farklı lokasyonlara dağılmışız. deniz kenarında ya da trenle önünde ineceğimiz bir stadımız da yok. mangal gibi yüreğimiz ve sabah uyanır uyanmaz aklımıza gelen bir sevgilimiz var.

    her şey senin uğruna katlanmak boyun borcum.

    30.000'e yaklaşan kombine satışı, beni hedef 22 için umutlandırıyor, ateşimi artırıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın