resim
Cüneyt Çakır
Görev:Eski Hakem
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1831
    26 haziran 2018 nijerya arjantin maçında enfes bir yönetim sergilemiştir. utanmasam gurur duyacaktım :(

    nijerya lehine çaldığı penaltı doğru ve inanılmaz şekilde görüp çat diye çaldı. bunu her hakem çalamaz. zaten var'daki hakemler de penaltı kararını destekledi, cüneyt çakır'ın tekrar izlemesini bile tavsiye etmediler.

    nijerya'nın penaltı beklediği diğer pozisyonda da bence doğru karar verdi. var'da izleyip penaltı vermemesi de sağlam g.t ister. şovunu yaptı yani. işte hakem şansı öyle bir şey ki, arjantin maçın sonlarında 2-1'i bulunca ve tur atlayınca iyi yönettiği tescilleniyor ve verdiği kararlara saygı duyuluyor. maç 1-1 bitse karar doğru da olsa çoğu hakemin görmezden geleceği penaltıyı verdiği için arjantin'in elenmesine yol açan adam olacaktı. messi gibi adamı ilk turda evine yollamış olacaktı.

    bunları takmadıüı için kendisi o sebeple bu turnuvada. adam dünyanın top 5'inde. yalnız o ben atmosferden etkilenmem, skerim messi'sini de, arjantin'ini de, taraftarını da hareketleri itici. türkiye'den de biliyoruz o hareketleri.

    benim merak ettiğim fifa hakem komitesi performanslarını nasıl bulacak? ve turnuvanın kalanı için kendisi hakkında ne düşünecekler?

    eğer benim düşündüğüm gibi olursa yine bir yarı final hatta final alma şansı var.

    bu kadar övdüm eklemden bitirmeyeyim, kendisi eyyamcının önde gidenidir ve şaibeli bir hakemdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın