resim
Lionel Andrés Messi Cuccitini
Takım:Miami
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Arjantin
  • 2112
    arjantin televizyonlarında magazin programındaki haberlerini örnek gösterip ateş olmayan yerden duman çıkmaz demek abes. o zaman istediğimiz adama istediğimiz sözü söyleyelim sonra da bu atasözünü örnek verelim.

    icardi meselesi yılların olayı; maradona icardi'yi ülkeye alan haindir demişti taaa zamanında. kendi ülkesinde bile şüpheli adam. buna rağmen kritik dönemde alındı sampaoli tarafından elemelerde ve pek bir şey yapamadı. bu dedikodu da basın toplantısında soruldu ve tüm oyuncular saçmalık olduğunu söylediler. messi, mascherano ve icardi birbirleriyle foto paylaştı basın toplantısından sonra. icardi ilk defa 2018de dünya kupasına alınmıyor değil; bunları geçtim taktiksel olarak bile icardi takıma uymayabilir kaldı ki kel'in tuhaf tercihlerini görüyoruz..
    sonra bu durum gidip maxi lopeze soruldu. maxi'nin kendisi bile alakası yok dedi.
    http://www.goal.com/...ckgku5u1gzgcr8u6qjyr

    şimdi messi kötü karakterli olabilir, icardi'yi takıma aldırmamışta olabilir, icardi gibi başka olaylarda olmuş olabilir (dybala veya teknik direktöre atarlanma vs). bunun kesinlikle aksini iddia etmiyorum; bu olayların "kesinlikle olmuş" seviyesinde olmayabileceğine dair görüş sundum ama ben bu konuda haklıyım da demiyorum. fakat bunun için suçunun kanıtlanması gerekli, en azından ufak bir delil. magazin programındaki lafları gerçek kabul edip, sadece kendisini akıllı sanarak geri kalanlara kör demek ayıp.

    bunları yazmak utanç verici; oyuncu kim olursa olsun; bu isim ronaldo olsa da, salah olsa da aynı, neymar veya ibrahimovic olsa da; fanatik tipler gelip "dünyanın en iyi oyuncusu olduğunu kabul etmeyenler gerizekalıdır, kördür, futboldan anlamaz, cahildir" vs yazan bir tek kendini akıllı sananlar dolu. belki de, belki de messi veya ronaldo fanboyları yüzünden ofsayt almıyor da saçma sapan entry girip millete gör topal sağır dediğiniz için ofsayt alıyorsunuzdur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın