resim
Mohamed Salah Hamed Ghaly
Takım:Liverpool
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Mısır
  • 335
    bizim türk futbol izleyicisinin ne kadar vasat olduğunun kanıtıdır. elma ile armudu hep karıştırıyoruz. birilerini eleştirmek için bir başkasını övmeliyiz ya da birilerini yüceltmek için bir başkasını gömmeliyiz. aksi bir durum düşünemiyoruz çünkü.

    muhammed salah çok sevdiğim bir futbolcu. çok daha başarılı sezonlar geçirmesini gerçekten isterim. bu sezon muhteşemdi ama mısır mili takımı tam bir hayal kırıklığı oldu dünya kupasında. herkes bir şeyler bekledi, beklenti vardı ve takım bunu kaldıramadı. turnuvanın en başarısız 2-3 takımından biri oldu.

    bundan 2 ay önce muhammed salah'ın mısır milli takımını dünya kupasına götürüşünü içeren bir final maçı videosu vardı. bol bol duygusallık katılmış bir video. sonra bunu arda'ya küfür etmek için kullandı bizim futbol medyası. o zaman da demiştim, ne alaka? elma ile armut bu. eğer o videoyu kıyaslayacaksak, arda için de pekala 2016 dünya şampiyonasına bilet kaptığımız izlanda maçı için benzer video yapılabilir. o da takımını götürmüştü kaptan olarak. turnuvada ise mısır'dan daha kötü değillerdi. italya'nın ibneliğine çıkamadık. o zamanlar arda yine hedef tahtasında ve ana avrat küfür ediliyordu. şimdi bakıyorum, muhammed salah bile bizimkilerin hedef tahtasına oturmuş. allah'tan türk falan değilmiş, elin mısır milli takımının kaptanına bile kinleniyoruz. her şeye öfkeleniyoruz. hep uçlarda yaşıyoruz her şeyi. sevgimizi de öfkemizi de kontrol edemiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın