• 460
    ya bu milan galatasaray'a takık geyiği nerden çikti bilmiyorum ama geçenlerde https://pbs.twimg.com/media/DgIAHc0X0AcoAt4.jpg şeklinde bir haber paylaşıldı. sanırım kökeni bu.

    eğer bu haber baz alınıyorsa ortada bir yanlış anlaşılma var.

    zira

    --- alıntı ---

    faccio due esempi: dinamo mosca e galatasaray. entrambi sono stati esclusi dall’europa ma per condizioni molto diverse dalla nostra. la dinamo aveva bilanci talmente negativi che era inutile anche una discussione dei fatti. ++

    al galatasaray era stato concesso il settlement e non aveva in seguito rispettato i paletti imposti. il milan è in tutt’altra situazione”.

    --- alıntı ---

    meali: 2 örnek vereyim dinamo moskova ve galatasaray. her ikisi de avrupa'dan men cezası aldı (2 sene önceki men cezamızı örnek veriyor), ancak bizimkinden çok farklı şartlar vardı. dinamonun bilançoları öylesine negatifti ki gerçekler hakkında görüşmeye bile gerek yoktu. galatasaray ile de bir anlaşma yapıldı ve şartlara uyulmadı. milan tamamen farklı bir konu.

    bu haberi zannedersem geçen hafta redreport gibi galatasaray hesapları milan lobi yapıyor gibi lanse ettiler. dolayısıyla bugünkü uefa haberi ile ilgili de arkasında milan aranmaya başladı.

    yani çok da sikimde değil aslında ama günahlarını almayalım diye şeyettim. yoksa skmişim milanı abey.

    90 minuti burak yılmaz çeviri hizmetleri sundu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın