• 432
    sevgili galatasaray sözlük yazarları;

    --- alıntı ---

    konu ve içerik kisitlamasi
    galatasaray sözlük, galatasaray taraftarı vasıtasıyla önemli bir galatasaray ve spor bilgi kaynağı olmayı amaçladığından sözlük içinde konu ve içerik kısıtlaması vardır. galatasaray sözlük tematik bir sözlük olup, içerik olarak sadece galatasaray'la, türk ve dünya sporuyla, kişileriyle ve olaylarıyla alakalı yazılar yazılabilir. galatasaray sözlük ilgi alanı aşağıda ayrıntılı bir şekilde kuralarıyla beraber belirlenmiş olup, bu kuralar dışında yazılan tüm yazılar “ilgi alanımız dışında” sebebiyle silinir. hem konu bütünlüğü hem de galatasaray dışındaki tartışmaya açık (siyaset, din, sanat vb.) konular sonucu oluşacak kutuplaşmanın önüne geçmek ve tüm yazarları galatasaray bütünleyiciliği altına bir araya toplamak için galatasaray sözlük’te böyle bir kural vardır ve bu tematik nitelik galatasaray sözlük’ün en önemli özelliğidir. bunun dışında “ilgi alanımız dışında”ki konularda hizmet veren birçok alternatif platform bulunduğundan, galatasaray sözlük “ilgi alanımız dışında” ki konularda hizmet vermeyi taahhüt etmemektedir.

    --- alıntı ---

    tematik içeriğimiz devam etmektedir. sözlükte siyaset yasaktır. ancak entrynin özü sporla ilgiliyse, siyaset spora ait bir alanda vücut bulmuşsa istisnai olarak ilgi alanımızdadır.

    malesef 24 haziran 2018 seçim gündemi nedeniyle tematik içeriğimizin çok sayıda entry ile ihlal edildiğini tespit ettik. çeşitli siyasetçilerin sporla ilgili vaadlerinin konuşulması ilgi alanımızda kabul edildiyse de, yazarların bu sınırı aşmamalarını önemle rica ediyoruz.

    galatasaray sözlük yönetimi
App Store'dan indirin Google Play'den alın