resim
Phillip John William Cocu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Vitesse
Yaş:53
Uyruk:Hollanda
  • 100
    kendisinin hocalığı açısından hiçbir bilgim yok. ama saygı duyuyorum, kariyerine bakınca ciddi anlamda başarılı olmuş. ancak;

    ülkede başarılı olabilmiş hollandalı sayısı çok çok az. futbolcular da dahil buna. yukarılarda çok fazla değinilmiş ondan fazla uzatmıyorum burayı.

    4-3-3 oynattığı söyleniyor. fenerbahçe'nin kadro yapısına hiç ama hiç uygun değil. eğer seneye iddaalı olmak istiyorlarsa gene çok para dökmeleri gerekir, ki bu da mümkün değil.

    fenerbahçe'ye bakınca kadroda ileri 3'lüde oynayabilecek sadece valbuena var, o da takıma ne derece bağlı bilmiyoruz, geçen sene olanlardan sonra soğumuş olma ihtimali var ayrıca 1 yaş daha aldı bunu da unutmamak lazım. ileri üçlünün kenar oyuncu rotasyonu en az 2'si kaliteli 4 oyuncudan oluşmalıyken bu durum fecaat. santrafor olarak da fernandao da gitmişken sadece soldado olacaksa dükkanı kapayıp gitsinler. kısacası hücum hattına en az 2'si direk ilk 11'de oynayacak kalitede 4 transfer ihtiyacı doğdu fener'de.

    orta saha üçlüsünün biri giuliano olacak. diğer ikili içinse gene pek alternatif yok. ozan tufan geri dönecek mi bilmiyoruz. gene topal-souza kalan ikiliyi oluşturacaksa fenerbahçe direk bu sezon yarıştan çekilsin zaten. yani buraya da çok ciddi transferler gerekecek. nereden bulacaklar bu kadar parayı, orayı da multimilyarder über başkan ali koç düşünsün aq banane.*

    bana kalırsa kendisinin tercih edilmesiyle fenerbahçe'nin önümüzdeki yıl bize rakip olma ihtimali ortadan kalktı. çok ciddi kadro zaafiyeti doğurdu bu tercih, bu zaafiyeti önleyebilecek para ellerinde yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın