• 63
    bir dil sürçmesinden yola çıkıp kendisini yermeye çalışanlar keşke her fırsatta namaz kılarken poz verip ülkeyi soyup soğana çevirenlere; galatasaray'ın riva ve florya'da milyarlarca lirasını hiç edenlere; ülke futbolunda kurduğu düzenle sırf fenerbahçeliler işledi diye şike ırkçılık gibi rezil suçları cezasız ve serbest bırakanlara; çözüm süreciyle bitmiş pkk'ya can verenlere; iktidarı paylaşarak fetö'yü yaratanlara; büyük ortadoğu projesinde aldığı eş başkanlık göreviyle abd ve israil'e uşaklık edenlere ve de tüm bu rezilliklere rağmen bu zihniyetin temsilcisine reis deyip kendisiyle ittifak kurmakta beis görmeyen çakma milliyetçilere de bir çift laf söyleyebilselerdi.

    gelinen noktada dış politikada tek bir müttefikin dahi kalmadığı, dört bir yanı terör örgütleriyle çevrilmiş, toplumda müthiş bir ahlaki çöküntünün yaşandığı, ekonomide dibi bulmak üzere olan ve de tüm dünyada itibarı yerle bir olmuş bir ülke var. geçmişlerine dair çok şey yazılabilecek olsa da muharrem ince, temel karamollaoğlu ve meral akşener 16 yılda ülkeyi bu noktaya getirenlere karşı vatansever bir cephe yarattı. bu seçimde bu cepheye sahip çıkmak sadece vatanseverliğin değil galatasaraylılığın da gereği.

    ülke futbolunda galatasaray'ın öteki ilan edildiği, rıdvan dilmen, aziz yıldırım, yıldırım demirören, göksel gümüşdağ gibi isimlerin erdoğan'la olan ilişkileri üzerinden tesis edilmiş karanlık bir düzen var. yani aslında ülkenin her alanında suçluları rantçıları himaye etmek üzere liyakat değil biat anlayışı ile tesis edilmiş düzen ülke futbolunda da geçerli.

    sırf bizden olan iktidarda kalsın mantığıyla tüm bu düzene karşı lal olan ama iş muharrem ince'ye gelince dili çözülenler artık elini vicdanına koymalı ve ülkeyi ya da galatasaray'ı düşünmüyorlarsa bile en azından çocuklarının geleceği için vatansever cephenin yanında yer almalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın