• 7
    grasshoppers'ı içerde* ve dışarda* yenerek katıldığımız şampiyonlar ligi sezonu. bizim için, hagi'nin efsane son dakika golüyle kazandığımız 30 eylül 1998 galatasaray athletic bilbao maçı ve italya'da juve'ye kök söktürdüğümüz fakat beraberlikle yetindiğimiz 16 eylül 1998 juventus galatasaray maçıyla akıllarda kalmıştır.

    bulunduğumuz grubu aldığı tek galibiyetle lider bitiren juventus, yarı finalde bu sezonun şampiyonu manchester united ile eşleşmiş, ilk maçta deplasmanda 1-1 berabere kaldıktan sonra rövanş maçında da ilk 11 dakikada 2-0 öne geçmişti, fakat manchester maşallah o sene turnback kings modunda takıldığından rövanş maçını 3-2 kazanıp finalde bayern münih'in rakibi olmuştu.

    bu şampiyonlar ligi sezonunun bizim için en acı yanıysa sadece iki grup ikincisi takımın bir üst tura yükseliyor olmasıydı, ve biz real madrid* ve manchester united*'ın ardından 8 puanla "en iyi üçüncü ikinci" konumundaydık. yani düşünün, 2 puan daha almış olsak, kupa şampiyonu manchester united grubundan çıkamamış olacak ve tarihi 26 mayıs 1999 manchester united bayern münih maçı oynanmamış olacaktı. bu arada en iyi ikinci olmak için kimlerle yarış halinde olduğumuza da tekrar dikkat çekmek istiyorum: real madrid ve manchester united.
App Store'dan indirin Google Play'den alın