• 4
    2.16 boyu 2.39 kanat genişliği(wingspan) ve fiziğine göre çok atlet olması sayesinde pota altında hem hücumda hem savunmada büyük işler başarabilecek bir potansiyele sahip. artık nba'de kanat genişliği birçok pozisyonda boydan daha önemli konuma geldi. o yüzden 2.39 kanat genişliği ona savunmada büyük fayda sağlayacaktır.

    artıları:
    - hem uzun hem kolları uzun hem de çok atletik. fiziğine göre çok hızlı ve çevik. işin savunma kısmında çok iyi yerlere gelebilir.
    - ligde atletik çember savunucu pivot çok çok nadir bulunan bir şey. ayrıca birçok takım hızlanabilmek için kısa beşleri daha sık tercih ediyor ve bamba ligdeki çoğu pivota göre vertical konusunda(zıplayınca ve eli kaldırınca ulaşılabilen en yüksek nokta) büyük üstünlük sağlayacak.
    - oyunda kaldığı 40 dakika başına 16 ribaund alıyor ve 4 blok yapıyor.
    - o fiziğe sahip çoğu oyuncunun aksine saha içinde salak değil. o absürt fiziğin üzerine oyun bilgisi eklenmiş durumda.
    - benzer tarz oyuncuların en büyük sorunlarından biri serbest atıştır. bamba aşağı yukarı %70 ile serbest atış atıyor. genel çok iyi diyemem ama o kesinlikle bir zaaf değil şu an. hele benzer oyunculara göre gayet iyi.
    - modern basketbola çok uygun.

    eksileri:
    - fiziğine göre ince ve güçsüz. nba'de kaslanıp güçlenmek çok kolay ama bunları yaparken hızından ve çevikliğinden ödün vermemek zor. güçlenirken diğer fiziksel özelliklerini de korumalı.
    - salak değil ama dalgın. ara ara maçtan kafaca kopup gidiyor.
    - maç içinde çok çalışkan değil. yeterince efor sarf etmediği anlar mevcut.
    - hem fiziksel hem mental olarak kırılgan. çok daha agresif, konsantre ve çalışkan olmalı.
    - sahip olduğu eksiler ona verilecek olan temel görevlerdeki başarısını doğrudan baltalayan şeyler.

    nba'in yeni freaki olabilir: http://gss.gs/ZKu
App Store'dan indirin Google Play'den alın