resim
Lionel Andrés Messi Cuccitini
Takım:Miami
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Arjantin
  • 2076
    ben bu kadar nefret edilen bir futbolcu görmedim. adamlar yıllardır bu anı bekliyormuşcasına herife saldırıyor. adama ciddi ciddi ana bacı kayıp afaroz ediyorlar. adamın en ufak bir demeci ortalığı kızıştıracak bir açıklaması yok. ben mesihim de demiyor ben tanrıyım da demiyor. kendi halinde takılan bir adam. adamın asli görevi her turnuvada yıldızlaşmakmış gibi davranmayın şu adama. sonuç itibariyle defalarca rüştünü ispat etmiş bir futbolcu. senelerdir yok maradona yok pele yok ronaldo kıyaslamadığınız adam kalmadı.

    olum manyak mısınız nesiniz lan. elin arjantinli futbolcusunun bir turnuvadaki başarısızlığı neden bu kadar sizi mutlu ediyor. arjantinli vatandaş eleştirir küfür eder anlarım da size noluyor arkadaş. tamam ronaldo'yu sevebilirsin ronaldo sana göre dünya'nın en iyi futbolcusu da olabilir ama messi üzerinden bu kadar da olayı siyasete dökmeyin. resmen futbol içinde siyaset yapar hale geldiniz.

    ronaldo da messi de dünya üzerinde bir daha kolay kolay yetişmeyecek iki futbolcudur. bir turnuvadaki başarısızlıkları ne onları kötü yapar ne de yeteneksiz. seneye ronaldo büyük ihtimal psg'ye gidecek. psg şampiyonlar liginde gruptan çıkamazsa ronaldo kötü bir futbolcu mu olacak? cevap hayır. ee o zaman?
App Store'dan indirin Google Play'den alın