resim
Lionel Andrés Messi Cuccitini
Takım:Miami
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Arjantin
  • 2064
    arjantin milli takımı hücumcuları hariç tam bir çöp. turnuvanın en kötü orta sahası bu takımda olabilir. en kötü kalecisi de.

    bir de varoş, takıntılı bir göt teknik direktör ile ancak bu kadar. ronaldo'nun portekizi kadro olarak arjantin'in çok üstünde.

    gerçekten bu kadar gerizekalı bir toplulukla oynamak baya zor olmalı. lan biz bile halı sahada dahi olsa topu bilmeyen mallara denk gelince yaşama sevincimiz alınmış gibi oluyoruz. ben bu adamın surat ifadesini anlayabiliyorum.

    dünya kupasını kazansın, maradona'yı ancak öyle geçer deniyor da arkadaş o zaman kupayı olan arjantin'in dahil olduğu dünya kupasındaki takımlarla şimdiki takımlar bir mi amk bugün iran'a bakıyorsun millete kök söktürüyor. fas, portekiz'e tek kale oynuyor. izlanda diye bir takım var. yani takımların güçleri süperstarlar hariç birbirine yaklaştı.

    bugün hırvatistan orta sahası, arjantin orta sahasını top diye oynar. rakitic - kovacic - modric üçlüsü arjantin'in orta üçlüsüyle üçe üç top kapmaca oynasa 10 dakika topu vermez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın