• 75
    (bkz: #2448660)

    çok genç bir yazar kardeşimizdir.

    şu an yaşıtlarının bir kısmı şey üstünde fındık kırarken kendisinin yürekli bir şekilde zor işlerle uğraşması, gelecekte çok iyi yerlere gelebilmesi için yatırımdır. en değerli yatırım ise tecrübedir. bunu burada paylaşması bile erdemdir. psikolojin hiç bozulmasın kardeşim. bu zorluklar seni dağ gibi bir adam yapacak. sakın vazgeçme!

    mühendislik öğrencisiyken yaz tatilinde aileme ekonomik anlamda destek olabilmek için taşıdığım damacanalar, dükkanın önünü sürekli süpürten ve yemek paramı her öğlen taksitle veren patron (ki o paralarla yemek yemez biriktirip eve alış veriş yapardım) sayesinde şu an üst düzey yönetici olabildiğimi düşünüyorum. çünkü okulun verdikleri başkadır. sizi bir yere kadar götürüp orada bırakır. çırak olduğunuz yerdeki üstleriniz ise size nasıl kazanacağınızı değil, nasıl harcayacağınızı öğretir. eğitim ve öğretim iştahınızı artırır. kariyer basamaklarını hızla tırmanmanız için sizi kamçılar. oralarda bir daha bulunmamak için nelerden vazgeçmeniz gerektiğini anlarsınız.

    kısacası yürüyedur genç dostum. ileride inşallah her şey çok güzel olacak. yatırımların seni çok büyük adam yapacak.

    rüyandaki bıcır bıcır yavrular için ise yorumlarım farklı olacak. bilinçaltın seni kamyon devirmeye doğru zorluyor olabilir *
    "come" diyorlarsa 12-13 isteyen ustan sana iyilik yapıyor bence, zira bebekler tinerci olabilir. * gitme onlara :)

    gerçek hayatta gerçek bebeklerle takılman dileğiyle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın