resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 3755
    konsept olarak kendisini yerenlerle futbol konuşmuyorum. hasta galatasaraylı bir arkadaşım var. ankara şampiyonluk kutlamalarında annesine diktirdiği 6 metrelik galatasaray bayrağını açtık beraber güvenpark'ta. belhanda'yı sevmiyor. ben de kendisiyle elimden geldiğince az futbol konuşuyorum. ha seviyor muyum? evet harika bir arkadaş. ama futbol konuşmuyorum onunla. ha bir de selçuk'u sever, yani bu kadar gömülmesin ister.

    belhanda benim için futbol turnusolüdür. adından sonra gol-asist yapmıyor diyen birini görünce kafamı çevirir sigara yakarım, telefona falan bakarım.

    belhanda süper futbolcudur. sevmeyen socrates dergi falan okusun, bol bol futbol müsabakası izlesin, hazır dünya kupası falan da var. her şey gol asist olsaydı matthew le tissier maradona kadar büyük bir oyuncu olurdu. zira maradona'dan daha geride oynayıp daha az maçla ingiltere gibi zor bir ligde 20 gol az atmıştır. benzer dönemin oyuncularıdır.

    her gün gelip nefret kusunca belhanda'nın değeri düşmüyor. medyada hakkında transfer haberi çıkmayan birkaç oyuncumuzdan biri ve belli ki fatih terim kesin kalsın istiyor, zaten bunu açıklamalarında da belli etti. anca kafa açıyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın