resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 3744
    o kadar basiretsiz bir taraftar kitlesi eleştiriyor ki kendisini, şu gösterdiği performansın aynısını sneijder gösterse ''götünü yırttı takımı ayakta tutmak için ama bizimkiler uyum sağlayamadı'' diye zılgıt çekilirdi başlığında. ''11 tane ikili mücadeleyi casemiro bile kazanamıyo abiiiğğğ'' diye doluşurdunuz sağa sola.

    şut konusuna zaten hiç girmiyorum. tercih meselesi. tolga'ya da çok şut çekiyo diye zırlıyordu bu taraftar. ama ligin 3/2 sinde oynamayıp kross'tan fazla plase golü attı herif. zaten sneijder'in iyi şut atıyor olması da umrumda değil, zira son 2 senedir kendisinde şut çekecek alanı yaratabilecek bir fiziki kapasite yoktu. hani sırf gitti diye arkasından hagi muamelesi yapılıyor ama, geçen sene oynuyuyodu adam bizde. unutmadık henüz yani. hatırlıyoruz performansını. hele bi üzerinden 3-5 sene geçsin, öyle şişirin. millet böyle yemiyo.

    hepsini geçtim, dilendikleri dünya yıldızı sneijder'in nice'deki belhanda'nın yerini doldurmasını geçtim, doldurma şansını bile bulamadığı bir dünyada oluyor bunlar.

    belhanda eleştirilecekse bu sneijder üzerinden olmamalı. komik duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın