resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 688
    atatürkçü olduğu için değil siyasete malzeme olduğu için reklamı kaldırtan kişi..

    koç ailesi ezelinden beri siyasetten uzak durmuştur... akıllı iş insanlarınn yaptığı gibi kimseyle kötü olmak istemezler..

    ailecek kişisel atatürkçü duruşları vardır evet, ilgili günlerde bunu reklamlarıyla belli ederler.. ama atatürkçü oldukları için kimseye cephe almazlar.. akp'ye de chp'ye de aynı mesafede dururlar..

    bu arada ne zaman koç ailesi ile ilgili konu açılsa, ailenin ülkeyi sömürdüğü, yok emeklerin hakların yendiği bir kötüleme görüyorum.. k.o.ç. yazılarak açılan pankart hakkında eleştiri yaptığım entryim tek ofsayt entryim oldu.. muhtemelen bu da ikinci olacak *

    ancak arkadaşlar salladığınız, küfürler ettiğiniz aile hakkında bilmeniz gerekenler var.. bakın ali koç'u seviyor ya da savunuyor değilim.. ama aileye küfürü kıyameti doğru bulmuyorum.. tam 94 bin kişiye istihdam sağlıyorlar.. ve 94 bin kişinin maaşını her ay 1 gün geciktirmeden, tüm sgk benzer haklarını tam yatırarak ödüyorlar.. bu grup tek başına türkiye gayrısafi milli hasılanın %7sini yapıyor.. türkiye'nin toplam ihracatının %10'u bu gruba ait..

    emek sömürüsü vs dediğiniz şey tüm dünyanın yaşadığı kapitalist sistemin getirdiği bişey... özel sektörde asıl parayı patron kazanır.. dünyada özel sektör demek budur zaten.. bu mustafa cengiz'in şirketi için de geçerli, ünal aysal'ın da.. tersi komünizmdir, ama o çin'de bile kalmadı..

    tamam ben de en çok ben atatürkçüyüm diye geçinip, atatürk düşmanlarına aynı mesafede olmalarını samimi bulmuyorum.. ali koç denen adamın gösterildiği niteliklerde olduğunu da düşünmüyorum..

    ama olaya sadece takım taraftarlığı olarak bakıp, türkiye için önemli bir aileye sallamak doğru gelmiyor bana..

    not : koç grubunda çalışmıyorum..
App Store'dan indirin Google Play'den alın