• 16
    sayıları oldukça az olan yazarlardır.*

    1 ay kadar bu nesili tek başıma idare ettim ardından 5 yazar daha aramıza katıldı. sanırım 1'i pilot durumda şu an ve sekizinci nesil yazarlar olarak hali hazırda 5 kişiyiz.

    anlayamadığım durum ise şu; hepi topu 5 kişi sözlüğe ne gibi büyük rahatsızlık vermiş olabilir sevgili renktaşlar? sıkıntılı, mevzuata aykırı hareket edenler zaten cezasını çeker. 2018 yılının yarısı geride kalmışken sevgili moderatör kardeşlerimiz hiç mi bu nesilden aramıza yazar katkısı yapmasın?

    sekizinci nesil yazarların içlerinde belki yaşça küçük, bilgi birikimi zayıf ve ya entry girerken düşünmeden yazanlar tabii ki olabilir. ancak bunu bir genellemeye yaymak oldukça sakıncalıdır ki aynı şeyler yedinci nesil yazar kardeşlerimiz için de söylenmişti. ben yine aynı şeyleri ifade ettim orada da.

    sözün özü; nasılsa bir memleketten kötü insan çıkınca o yöreyi kötülemenin yanlış olduğunu söyleyebiliyorsak bugün aynı şeyi sözlükteki nesil dağılımı için de ifade edebilmeliyiz. galatasaray sözlük, değerini bunu yapabilirse koruyabilir ve aynı zamanda da yazarlar eleştiri ve öz eleştiriyi de elden bırakmazsa tabii.
App Store'dan indirin Google Play'den alın