• 18
    bu sezon için konuşursak yalnızca 1 mağlubiyete bakan düşünce. son göztepe maçında olası mağlubiyetimizde tüm takımı değiştirmek zorunda kalacaktık bu mantığa göre.

    takımın yetersiz olduğu bölgeler belli. şampiyon olduk diye görmezden gelmek saçma. daha çalışkan, sırtı dönük top alıp takımı ileri taşıyabilecek, arkadaşlarına alan açabilecek bir forvet lazım. donk-fernando ikilisi demek iki tane ön libero demek. donk'u geride kullanıp fernando'yu biraz daha 8 numara gibi kullanmaya çalıştık. bu takıma ilk 11 için şöyle top dağıtabilen, tempo ayarlayan, dinamik bir 8 numara lazım olduğu aşikar. stoper bölgesine sağlam bir stoper alınabilir veya denayer-serdar-maicon 3lüsüne ek bir rotasyon için kullanılacak stoper de tercih edilebilir. bir de yeni bir garry rodrigues lazım. 2-3 milyon euro'ya bulup rotasyona katabileceğimiz, yeri geldiğinde katkı alabileceğimiz bir kanat. garry rodrigues örneğini vermemdeki sebep ise alınırken bu ihtiyaçlara yönelik alınmış olması. tabi yeni rodrigues sol ayak olursa daha iyi olur. son olarak da gidecek oyuncumuz olacaktır illaki. yerlerini en iyi şekilde doldurmalıyız.

    bana göre de durum böyle. şampiyon takım her zaman iyi takım değildir. bu sezon muhteşem bir performans da sergilemedik takım olarak. çok dar bir kadroyla zor bir iş başardık. şimdi mümkün olduğunca eksikleri kapatma zamanı. tabi en iyisini hoca bilir. normalde sevmem böyle bu lazım şu lazım demeyi. bunlar benim düşüncelerim sadece. 1 ay sonra hoca şampiyon kadroyu bozmayalım parasızlıktan oyuncu bulamadık derse 180 derece dönerim.* taraftar olmak bunu gerektirir çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın