• 11
    önemli bir düşünce olduğunu düşündüğüm söz.

    bu sebeple bu sene yapılacak denayer ve nagatomo transferi ve ryan donk'la yapılacak yeni sözleşmelere kesinlikle karşı değilim. ararsan her oyuncunun defosunu buluyorsun.

    -------------muslera---------------

    mariano-----serdar---denayer---yuto

    ------------fernando--donk-----------

    ?-----------------?---------------garry

    ----------------gomis-------------------

    takımımızın iskeletini bozmamak adına geçen sene gayet iyi performans veren bu 9 oyuncuyu bence kesinlikle kadroda tutmalıyız. illa birini alacaksak bu arkadaşlar gitmeden alınmalı.

    bunu çok yaşadık.

    2011'de şampiyon olduk. hamit amrabat'ı aldık dünya paraya. bize emre-engin,selçuk-melo orta sahasının verdiği tadı veremediler. engin 11 maç ceza aldı. bu aldığımız oyuncular engin baytar'dan çok daha iyi ve mantıklı transferler olmasına rağmen takımın işleyişi bozuldu olmadı.

    yine o yaz burak ve umut'u aldık. necati gitmek istedi gitti şans bulamam diye. bence necati' nin verdiği tadı veremedi bu arkadaşlar.

    2013'te chedjou' yu aldık 6 milyon euro'ya. dany-semih ikilisini aradık o sene. chedjou'yu oynatmak zorunda kaldık yatırım yaptı diye. olmadı.

    bu kadro korunmalı. yapılacak transferler ki şart olanlar( 8 numara, forvet,sağ kanat, 10 numara) bu kadronun üstüne yapılmalı. birisi gönderilip yerine alınmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın