resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 2677
    sözlükte bilinen genel kanının aksine fatih terim'in mutlak surette kadromuza katmak istediği cim bom bom'un çocuğu.

    21.şampiyonluğumuzda hemen bütün önemli maçlarda sahada olmuş ve gayet iyi performans göstermiştir. son maçlarda maicon-serdar yalpalarken ve sakatlık ve cezalı duruma düşme gibi problemler yaşarken yaşına göre gösterdiği yüksek olgunlukla kadroda kalmayı fazlasıyla haketmiştir ki bu çocuk 95 doğumlu.

    en son doğru düzgün stoper ikilimiz 2011 yılındaki ujfa-semih ikiisiydi ve bence o zamandan beri serdar-denayer ikilisi en fazla güven veren ve az hata yapan ikili olmuştur.

    '' kafa toplarında kötü yeaa '' ezberine ve safsatasına da hiç katılmıyorum bence serdar aziz'den çok bir farkı yok bu konuda. maçlarda özellikle denayer'i dikkatle izlerim kafa topları ortalama bir stoper seviyesinde.

    mevcut ikiliyi bozmamak adına muhakkak transfer edilmelidir. şahsi görüşüm 6-7 milyon euro gözü kapalı verilebilir. 10 sene stoper aramayız ve uyumlu ikiliyi bozmamış oluruz.

    bence bu seneki en büyük transfer hedefimiz olmalıdır. bu tarz bir oyuncu hele hele genç ve tecrübelisini bulmak ( üstelik cimbomlu) bence imkansız bizim için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın