resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 3892
    galatasaray'da oynarken beğendiğim çokta sevdiğim alman futbolcu.
    ama bize tekrardan gelmesi gerçekten çok saçma olur. aynı yemekleri ısıtıp ısıtıp önümüze koymaktan vazgeçmeliyiz. güzel bir anıydı ve bitti. mümkün olduğunca kadromuzda ki 30 yaş üstü oyuncuları minimum seviyesinde tutmalıyız. çünkü bu tarz transferler ölü yatırım. eğer başarı kazanamazsak her türlü zarar oluyor maalesef. aynı hatayı mesela beşiktaş yaptı 2017-2018 sezonunda artık kadrolarının miladı dolduğu aşikarken gittiler 30+ adamları astronomik ücretlerle kadrolarına kattılar ve şampiyonlar ligi biletini alamayınca tekrar menemen günlerine döndüler..
    galatasaray'ımızın bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum klasik basın sallaması gibi gözüküyor. ama şöyle bir durum var, bu adamlar neden bu haberleri yazıyor? aynısını canımız ciğerimiz sneijder için de yaptılar.
    çünkü biz taraftar olarak duygusal bakıyoruz. podolski bizde oyunuyla, sosyal medyayı aktif kullanışıyla ve takımı sahiplenişiyle inanılmaz sempati yarattı. basın böyle bir haber uydurduğunda duygusal taraftarımızın duygularıyla oynuyor, rasyonel taraftarımızın da tepkisini çekiyor. bu da ne demek adamlar için her türlü rating.
    yani bu tarz haberlere prim vermememiz gerektiğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın