• 38
    ukalalık yapmak istemem fakat sadece cafe olarak işletilmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum.sosyal faaliyetlerin de yapılabileceği bir kulüp şeklinde değerlendirilmesinin daha faydalı olabileceği görüşündeyim.
    her köşede açılan çiğköfteciler gibi değil de büyük klüp,atlı spor klubü, rotary spor klüpleri gibi daha çok sosyal klübe benzeyen bir yapıda olması herkes adına daha yararlı olur. gelen misafirler sadece maç izlemek yerine, imkanların elverdiği bütün sosyal faaliyetleri de yapabilmeliler. millet havuza da girebilmeli dart da oynayabilmeli. bu kurum üyelik usulü çalışmalı ve üyelerden yıllık üyelik aidatı alınmalı. hatta,bu klüplerin üyelerine çeşitli önşartlar getirilip, genel kurul üyeliği hakkı verilirse muhteşem olur.
    son olarak bu tesislerin işletmesini galatasaray spor kulübü kendisi yapmalıdır. franchising vererek ismini ve taraftarını ezdirmemelidir. sineğin yağını hesap eden adamların elinde kendi kurumunun oyuncak olmasına izin vermemelidir. en nihayetinde burası galatasaray’ın bir kurumu olmalı ve ona yakışan şekilde kurulmalı ve işletilmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın