• 12
    sözlüğe 2018 haziran ayında 3166 entry ile en çok katkı yapan isim. kendisinin uykusuz bir vampir olduğu ihtimalini bir kenara bırakırsak büyük bir azimle entry girmesi takdire şayan.

    stalklanıyormuş gibi hissetmesin ama tamamen meraktan entry girdiği son 4 günü inceledim. böylece 2 haftaiçi (pazartesi ve cuma), 2 haftasonu (cumartesi pazar) gününü analiz etme şansım olacaktı. hesaplamalarımda kendisinin günün belli saatlerinde sözlükten elini eteğini çektiğini farkettim. demek ki her normal insan gibi yeme, içme ve uyku gibi ihtiyaçları olan bir renktaşımız. böylece kendisinin vampir olma ihtimalini büyük ölçüde eledim.

    vampir çıkmamasından aldığım cesaretle kendisinin yok oluş saatlerini de incelemeye başladım. mesela cuma akşamı 03:22'de son entry'sini girip cumartesi 17:42'de sözlü mesaisine başlarken cumartesi gecesi 02:28'de inzivaya çekilip 11:41 de sözlükçülerin arasına karışıyor. böylece son 4 günde sözlükten sadece 47 saat 39 dakika uzak kaldığını gördüm. 4 günlük yani 96 saatlik bir sürede 48 saat 21 dakika sözlüğe hizmet etmesi benim hesap yapma dürtülerimi de perçinledi.

    yaptığım hesaplamaya göre (21 dakikalık küsüratı kan içme ritüeline yorduğum için hesaba katmadım. 48 saat online, 48 saat offline olarak varsayarak)

    son bir ayda 3.166 entry'si var.
    yazarın aktif olduğu saatlerde;
    günde ortalama 105,5 , saatte 8,75 entry girişi var.
    yani azimli renktaşımız her 6.58 dakikada bir içerik üreterek sözlüğe katkı sağlıyor.

    kendisini verdiği emek ve gösterdiği azimden ötürü tebrik eder vampir olma olasılığına karşı işbu entry üzerine yapacağı saldırılara karşı; evimde gümüş haç, tahta kazık ve sarımsak şişemle beklediğimi hatırlatmak isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın