• 274
    uzun zamandır hiç olmadığı kadar bir transfer dönemini sakin geçiriyoruz. bunda hem fatih hocanın dışarıya haber uçmasına engel olması hem de içinde bulunduğumuz maddi durum etkili büyük ihtimalle.

    son günlerde spor haberlerine hiç bakmadım. sözlükten anladığım kadarıyla gomis üzerinden yine taraftarın psikolojisi ile oynanıyor. artık tecrübelenmemiz gerekmiyor mu? her transfer dönemi abuk haberlerle bizleri dolduruşa getirmeye çalışıyorlar. gomis onu istedi, bunu istedi, yok ebesinin örekesini istedi. eğer istediyse imzaladığı kapı gibi sözleşmeyi önüne koyarsınız. yok gitmek istiyorsa da getirir 10 milyon euro teklifi öpüşür, sarılır, ayrılırız. bu kadar telaşa lüzum yok. hepsinden öte gomis kulübü bu şekilde sıkıştıracak birine benzemiyor. bence de çin'e gitmenin yollarını arıyordur ama bunu bizi tehdit ederek yapmıyordur.

    açıkçası bu transfer dönemi için ffp yaptırımlarının açıklanması ile birlikte yönetime ve teknik heyete güvenim daha da arttı. mümkün olan maksimum faydayı sağlayarak transferleri yapacaklardır. kendini gazete diye satan ibne basına çok takılmadan kulüpten gelecek açıklamaları bekleyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın