• 7
    bence galatasarımızın yanlış transferlerimizden biri . 2009-2010 yılında banvit camiası orhun ene ile yeni bir yapılanma sürecine giderken kadroda antalyadan keith simmons (uzun yıllar oynadı türk oldu) chuck davis ( uzun yıllar oynadı gs ile uleb cup şampiyonu oldu) lance williams (üç yıl oynadı) goran cakic ile iyi bir yabancı ekip kurarken yerli rotasyonunda barış ermiş barış özcan yunus çankaya ufuk gürgen ile iyi bir takım oluşturmuştu. kalan kadrosunu da alt yapı çıkışlı oyuncularla oluşturdu.
    1987 yiğitcan pg
    1990 ibrahim yıldırım pg
    1990 erol can çinko sf/sg

    yiğitcan savunmacı özellikleri ile ortaya çıkarken daha fazla süre alırken ,ibrahim takımın üçüncü guardı olarak çok daha az süre alıyordu . tabi barış ermiş o sezon inanılmaz çıkışa geçmişti ve kariyerinde fenerbahçeye uzanan yol buradan başlayacaktı.

    üç numara posizyonunda keith simmons ve yunus çankaya iyi işler çıkarıyorlardı ve üçüncü opsiyon erol can çinkoydu. sadece üç maç izleyebildik. saf şutör gibi duruyordu ama tabi üç maçta bir oyuncuya karar verilemezdi.
    erol can 12-13 sezonu dahil banvit benchinde havlucu olarak oturdu. ama kolay değildi p sezon banvit finalde galatasarayımıza lig şampiyonluğunu kaybetmişti. süre almak zordu . bir sezon sonra banvit 90 jenerasyonunu elden çıkardı . ibrahim erol can erkan inan gönderildi izzet türkyılmaz ı fener aldı.yerine 92 li jenerasyonu kadroda tutuldu şafak edge talat altunbey fatih cantitiz...
    erol can olin edirneye gitti.son derece kısıtlı ve son anda ligde kalmış bu kadroda önemli süreler aldı 7,87 sayı ortalaması tutturdu ancak çok şut atıp çok da kaçırıyordu ama edirne de bu sıkıntı değildi eski oyuncumuz washington atamazsa ver erol a sallasın şeklinde bir takımdı. 20 sayı attığı da oldu 3-5 attığı da. 2015-2016 sezonu o sezon küme düşecek tofaş a geçti ve burada süresi düştü 2,45 sayı ortalaması ile oynadı. 2015-2016 ted kolejiler de biraz da dar rotasyon etkisitle süresi arttı 5,35 sayı ortalaması ile oynadı . 16-17 sezonu trabzona geçti buradaki iyi kadroya rağmen iyi süreler aldı 6,13 sayı ortalaması ile oynadı .bu sezon son anda ligde kalan gaziantep ile 20 dakika ortalama ile 5,03 sayı ortalama ile oynadı .ligin sonlarına doğru daha iyi oynamaya başladı ve antepin direnişinde büyük katkısı oldu bazı maçlarda kritik üçlükler attı tofaş maçının uzatmaya götürmesi misal ama bu galatasarayımızıda oynamak için yeterli bir sebep değildir bence. mehmet yağmur transferi ne ise erolcan transferi de odur. umarım yanılırım
App Store'dan indirin Google Play'den alın