resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 3705
    15.06.2018 iran fas macinda bile fark yaratamayan oyuncu. hayır bunu neden söylüyorum? çünkü; sözlükte yok belhanda sempatizanları yok düşmanları falan gibi abuk sabuk başlıklar açılmış.

    1. belhanda'nın bu kadar savunulması artık siyasi iktadari destekleyenlerin muhalefet olanlara inadına x demesi gibi bir hal aldı. bi deyin hele yaratıcılığı kısıtılı orta sahaya yıllık 3.5 milyon para vermek cok mu mantıklı şu vakitte?
    2. evet belhanda iyi bir oyuncu olarak görülse de maalesef vasat bir oyuncudur bunu kendinize itiraf etmelisiniz değerli yazarlar :(
    3. geldiğinden bu yana etkili olduğu 5 maç tane maç yoktur dolayısıyla devamlı olarak iyi oynayacagına dair ışık da yoktur.
    4. sürekli maç içinde rakiple didişen antiprofesyonel bir oyuncudur ne yazık ki.

    bunlar benim neden belhanda'yı eleştiriyorumdaki sebeplerim. sizler neden övüyorsunuz sebeplerinizi görmek isterim. sadece ve sadece belhanda'ya karşı bir algı yarattınız bizler de arkasındayız demekle haklı çıkamazsanız.

    son olarak vasat oyuncu demiş miydim?

    edit: trezeguet'nin birçok katkı yaptığı maç varken tabi ki de bütün takımın kötü oynadığı maçta eleştirilmesi hatadır. fakat gel gelelim belhanda'nin iyi oynadığı maç yoktur ki diyelim biz de tüm takım kötü oynadi ondan kotuydu diye. ben neden eleştirdigimi sebeplerle söylemişim ama kendisini beğenen arkadaşlar bunu suçmuş gibi göruyor. işin kötüsü neden kendileri için olumlu bir oyuncu onu da soyleyemiyorlar. sebeplerle elestirdik diye laf yapiliyr inanılır gibi değil ya :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın