resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 3699
    göz kanatan 10 numara.

    2018 dünya kupasında zayıf rakipleri iran karşısında bile herhangi bir varlık gösteremeyen, kendi takımının gol yemesine yol açabilecek düzeyde inanılmaz basit top kayıpları ve hatalar yapan bu adam şampiyonlar ligi'nde hangi takıma karşı etkili olur, hangi takımlara diş geçirebilir merak ediyorum. her süper lig maçında saç baş yoldurdu, dünya kupasına gitti orada da aynı.

    bu adam için dinamo kiev'e 8 milyon euro bonservis bedeli ödedik, kendisine de 2017-2018 sezonu sonunda bonuslarla beraber toplamda 4.37 milyon euro maaş ödendi.

    yazık günah valla, dursun özbek'in yatacak yeri yok. yönetimlerin yapılan transferlerden sorumlu olmaması kadar kötü bir şey olamaz. sonra battık iş adamları loca alsın, taraftar kombine alsın store'ları boşaltsın oluyor. gelsin yerli terraneo cenk ergün ödesin maaşını. taraftardan para dinlenirken iyi, taraftar bu ne ayak deyince de muhasebeci taraftar falan diyorlar sonra. muhasebeci olmayalım da ne olalım?

    sırf müslüman, kuzey afrikalı diye kendisine gereksiz bir sempati duyan belhanda fanları da sevinçten kına yakabilir, şu rezil performans sonrası zaten bizde kalacağı kesinleşti gibi. ona bizden aldıği maaşı verebilecek başka enayi bir kulüp bulması mümkün gözükmüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın