resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 2816
    kendisini satalım diyenler kesinlikle özel hayatında ticarete bulaşmasınlar. çünkü ya matematik bilmiyorlar ya da futboldan anlamıyorlar.

    2017-2018 sezonunda gomis bjk de negredo bizde olsaydı tartışmasız beşiktaş şampiyondu. sezon öncesi sözlükte hangisi alınsın diye oylama yapılsa muhtemelen oylar bir birine yakın çıkardı. negredo geçen sene yaklaşık olarak 4.5 milyon lira aldı. buraya kadar hem fikirizdir herhalde.

    gomis geçen sene bizi şampiyon yapan en önemli oyuncu olarak bizim şampiyonlar ligine katılmamızı ve ligde en fazla yayın geliri almamızı sağladı. bu sene şampiyonlar liginde 0 puan alsak dahi kasamıza 35 milyon euro girecek. adam bize dolaylı olarak geçen sene 50 milyon kazandırdı.

    şimdi satalım diyenler yerine gelecek oyuncu ki bu gomis'in muadili olması için balotelli olması gerekiyor. 3.5 lira çok diyen arkadaşlar balotelli'yi 5 milyondan aşağıya ve en az 10 milyon imza parası vereceğimizi bilmiyorlar galiba.

    ya da diğer muadili bas dost aynı şekilde. bas dost'da yıllık 4 den aşağıya gelmez.

    en iyi ihtimal olan bu iki oyuncu gomis'in yerini doldurur mu ? tamamen muamma. özellikle bas dost çok yavaş sadece bitirici. attığı gol sayına bakan taraftar 2 hafta sonra top süremiyor diye küfür ederler. ama bilmezler ki hiç bir zaman öyle bir oyuncu olmadı. attığı bütün golleri tek vuruşla attı.

    balotelli aynı şekilde. bu sene attığı gollerin yarısı penaltı, diğer yarısı da duran toplar.

    hadi bunları aldın diyelim ki çok zor, bir kumara girersin, tutma ihtimali var ama tutmazsa maddi olarak düzelmeyi düşünüp daha fazla para vererek kendi içinde çelişmiş ve gereksiz bir kumar oynamış olursun.

    yok biz böyle transfer yapamayız yerine abel hernandes'i falan alırız diyorsak, bonservisten 5 milyon yıllık ücretten de 1 milyon yani toplam 6 milyon kar ederiz , ama muhtemelen 50 milyondan oluruz.

    hep şunu unutuyoruz, bizi sneijder transferi değil, veysel, salih dursun, endoğan, hayrovic, tarık vb. gibi oyuncular yüzünden battık. bunlar ve bunlar gibiler toplam sneijder'den daha fazla kazandı, ama sneijder'in sadece juventus maçında kazandırdığını hepsinin toplamı ikiyle çarpsak çıkaramadı.

    bizim maddi kontrolümüz sadece futbolcu alım-satımı ile ilgili değil. kasaya giren parayla alakalı ve sen başarılı olamazsan batmaya mahkumsun.

    umut - gomez tercihi bize 3 yıla mal oldu. umarım tekrar böyle bir hata yapmayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın