• 25
    ilk yarısı futbol severleri memnun etmeyen karşılaşma. iki takım da bir şeyler yapmaya çalışıyor ama olmuyor; şu an için görünen bu.

    uruguay milli futbol takımı'nın sıkıntısı orta alanla forvet arası bağlantının sağlanamaması. mısır milli futbol takımı'nın hem çok adamla savunma yapması hem de uruguay'ın bu bağlantıyı sağlayacak olan kanatlarının yetersiz kalması * nedeniyle uruguay'ın muhteşem ileri hattı istediği topları alamadı. yine de luis suarez ve edinson cavani aldıkları sınırlı sayıdaki topla bir şeyler yapmaya çalıştı. uruguay takım olarak iyi oynamasa da bu ikiliden biri her an gol atabilir.

    uruguay'ın yedeklerinde kim var bilmem de ben olsam şu iki kanattan en az birini çıkarırdım ve daha iyi bir oyuncu varsa onu alırdım.

    mısır ise takım oyunu olarak bir nebze daha iyi gözüktü gözüme. ancak onların da ileri hattı çok vasıfsız. ara sıra bir şeyler yapmaya çalışan bir mahmoud hassan trezeguet dışında bir varlık gösteremediler ki o da aslında çok ciddi bir tehlike yaratamadı; sadece belki bir şeyler yapabilir hissi verebildi.

    mohamed salah ghaly girerse belki mısır'ın ilerideki etkinliği de artar. üstelik jose martin caceres çok diken üstünde gibi oynuyor. hataya müsait gibi. o kanada formda bir salah girerse * mısır'a 3 puanı getirebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın