resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 2803
    insanoğlu unutur. arada hatırlatmak lazım, 2017 - 2018 sezonunda 29 gol atmıştır. adam hala bizde. yok şu takıma bu gelirse şampiyon olurmuş bilmem ne. bizde şampiyon yapmışı var.

    giderse yerine o ayarda adam alınır elbet. ama gomis varken aynı ayarda bir forvete daha 4 - 5 milyon veremeyiz. o zaman o satılsın bu satılsın niye diyoruz verebiliyorsak.

    evet tek başına çok yük biniyor ama gomis'in yükünü hafifletecek adamlar ahmed musa, niasse gibi kiralık adamlar olur. öyle balotelli, dost, arkadaş gibi adamlar olmayacaktır. henüz daha dün kapı gibi uefa kararları açıklandı. bir türlü bunu kabullenmek istemiyor insanlar.

    kaldı ki bizim ilk 11' imiz 1-2 eksik dışında gerçekten cok iyi.

    gomis - rodri - feghouli - belhanda - mariano - gelince nagatomo - fernando - muslera - serdar var. hangisi kötü abi bunların. iyiyiz. belhanda ve feghouli'den beklentiler biraz daha yüksek olsa da asla kötü diyemeyiz.
    kimseyle tartışmam, net iyi 11' imiz var. sadece nokta atışıyla ilk 11'deki eksik 1- 2 yeri ve yedek kulbesini doldurmak lazım. 11'den giden olursa da o parayla hem gidenin yerini hem boşlukta olan yeri o parayla doldururuz.

    ffp anlaşması ve yabancı kontenjanı zorlasa da üstesinden gelmek için gereken şeylere sahibiz.

    o yüzden moral bozucu felaket tellallarına yangın söndürme zımbırtısıya müdahale edeceğiz. şampiyon olmuş iyi kadronun yıldızlarını yaz boyu ara ara hatırlatacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın