resim
Iasmin Latovlevici
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:38
Boy:1.75
Uyruk:Romanya
  • 731
    ıslıklanmasına çok üzüldüğüm futbolcu. taraftarımız bazen mantıklı tepkiler veremiyor cidden. yani latovlevici'yi zorla oynatacaksın demedi kimse bize. mecburiyetten aldık, 1 senelik sözleşme imzaladık iş yapar diye ama olmadı. sakatlık ve fizik sorunu olmasa iş yapabilirdi çünkü karabük'te müthiş maçlar çıkarmıştı. kötü oynadı, hatta rezalet hatalar yaptı ama latovlevici bence iyi niyeti ile bir şeyler yapmaya çalıştı. biz ne yaptık? belki ıslıklayınca marcelo'ya dönüşür diye ıslıkladık.* yahu adam ıslıklanmadan önce en azından top kontrol edebiliyordu. ayağına gelen her topta "huaaaaa,yuuuuuuhhh" sesleri yükselince top ayağına dolaşmaya başladı. böylece taraftarımız takımımıza büyük katkı sağladı(!).

    ıslıklayanların anlayamadığı bir diğer olay da latovlevici'nin ıslıklandığını gören diğer yabancı futbolcularımız "ulan bizi de ıslıklarlar mı acaba?" diye düşünmez mi? ateşli, takımına bağlı, sert bir taraftar topluluğu olduğumuz kesin. birkaç hatasında tepki göreceğini düşünmemesi için hiçbir sebep yok. gomis olsam düşünmem ama belhanda olsam düşünürdüm şahsen.

    şimdi ne latovlevici'si kardeşim derseniz de haklısınız. o zamanlar yazar değildim ve içimde kalmıştı, mazur görün. lafın kısası sahadaki hiçbir topçuyu ıslıklanmayalım. tabi bazi istisnalar, yan gelip yatanlar hariç.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın