resim
Muğdat Çelik
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.70
Uyruk:Türkiye
  • 348
    transferine karşı olduğum oyuncu.

    sırf yerli diye istemiyor değilim. bu yüzden eleştirecekseniz diye söylüyorum; örneğin marouane fellaini başlığı altına da gelmesin diye kaç defa yazdım. üstelik bedava alınabilecek olduğu halde.

    çeşitli sebeplerden bize uygun bir oyuncu olmadığını düşünüyorum. daha önce de yazmışımdır, yine yazayım; bana göre galatasaray seviyesinde yedek bile olabilecek yetenekte biri değil. çok çok izlediğim söylenemez ancak izlediğim maçlarda o ışığı alamadım. yaş zaten 28. bu saatten sonra kendini geliştirecek hali yok. kaç maç oynayacak; 5 mi 10 mu? o maçlarda çıksın bir genç oyuncumuz oynasın, çok daha iyi.

    belki kanat değil de en uçtaki bafetembi gomis'e alternatif olabilecek pırpır tipli oyuncu rolü için alınıyordur. ancak dediğim gibi, bence, bizim için yetersiz bir oyuncu. yedek olarak düşünülse dahi bize bir şey katabileceğini sanmıyorum. inşallah yanılan ben olurum çünkü bu kadar dillendirildiğine göre artık bizim oyuncumuz. tabii eleştirilerimi sözleşme şartlarını da görüp yenilemem lazım. saçma sapan sözleşme yapmışsak bu kadar naif eleştiri yapmam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın