resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 789
    daha önce kuyruğuna teneke bağlayıp gönderilirsin diyenleri gördüğüm için bu sözlükte, şimdi postalanması lazımı görünce sadece acı acı gülümseyebildim. ne kadar kolay değil mi, hoca görmüyormusun bu takım 4-2-3-1 oynar ayhanı çıkartıp keitayı alman lazımdı, ikiyi atmadan bu takım rahatlamaz, hakan baltaya nasıl sabrettin, pas yapamıyor takım cık cık cık. hepimiz daha iyi biliyoruz çünkü, hepimizin en az bi 3-5 avrupa şampiyonluğu var, hepimiz en doğru transferleri yapmışız geçmişimizde, en kral taktikler, en kral antrenman programları hep bizde. yalnız ufak bir hatırlatma, o olaylar oyunlarda oluyor, gerçek hayatta o kadar kolay değil bu.

    bu sistemi daha genç ve daha yetenekli oyunculardan kurulu barcelonada bile oynatırken zaman gerektiyse, bırakın da biraz zaman burada da gereksin. hani geldiğinde bir sene gitsin önemli değildi? bazılarımız gerçekten günlük başarılar paklıyor malasef. biz uefayı alana kadar ki fatih terimin ilk 3 senesinde avrupada çok mu başarılıydık sanki. ama hepsi birer tecrübe oldu, öğrendik sabrettik, ve sonucunda aldık tarihimizin en büyük kupasını. aynı şekilde derwall'e de sabrettik ve sonrasında geldi takımımıza sistem. o zaman birazcık daha sabır.

    bu arada sabır derken avrupada grupra lideriz, türkiye kupasında yolumuza devam ediyoruz, ligde de liderin iki puan gerisindeyiz. gerçekten sabır işimiz çok zor.

    bu arada bazı arkadaşlar tarihin en iyi kadrosu demişler, uefayı kazandığımız kadroyu saydırtmayın bana şimdi. o zamanki kadroda yer alan yabancı oyuncular o zamanların efsaneleriydi, hagi popescu, taffarel. yerli oyuncular ise hakan şükürden başlıyor, bülen korkmaz, okan, emre, suat, hasan şaş diye gidiyordu ki yazmaya sayfalar yetmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın