• 262
    kaleden başlarsak iyi bir yerli kaleciye ihtiyaç var. (bkz: günay güvenç) hem bonservisi de elinde. konyaspor serkanı satacağını hiç düşünmüyorum. üçüncü kaleci olarak da altyapıdan birisi olur.

    sağbekte mariano önümüzdeki seneyi fizik olarak kaldıramayacaktır. onu satarak bir scout transferi yapmalıyız. ama o da mariano kalitesinde olmayacaktır. linnes rotasyon için oldukça iyi.

    sol bekte yuto sonrası carol'ü satıp altınordudan yusuf acer'i almamalıyız. ülkeden yetişme ve aynı zamanda yerli ve genç olduğu için.

    stoperde ise serdarı 3 sezon elimizde tutmalıyız. maicon eğer beşe satabilirsek çok iyi şampiyonlar liginde onu söküp çıkarırlar. altyapıdan oyuncu yetiştirme statüsü gereği sadık gümüşpınar' ı almalıyız. denayer kiralayabiliyor isek iyi ama kiralayamaz isek yine o seviyedeki kulüplerin rezerv takımlarından birini bulup kiralamamız gerek ve en önemlisi oraya şampiyonlar ligini kaldıracak bir stoper şart.

    fernando ve donk altı numara için yeterli.

    selçuk bence kesinlikle gitmeli ama onun yerine ülkeden yetişmiş oyuncu bulamayacağımız için başka mevkilere o statüye uygun birini bulmamız gerekli. nuri şahini uygun şartlara alabilir miyiz bilmiyorum ama alırsak onun haricinde kaliteli bir genç sekiz numara şart.

    belhanda konusunda da hiç emin değilim. aldığı maaş aşırı fazla.

    garry gerekiyorsa zorla yollamalıyız seneye yirmi dokuz olacak. gitmek istemiyor ama gitmesinin bir yolunu bulmalıyız. muğdat rotasyon için o bölgede de oynayabiliyor. joel campbell da sakatlık durumuna bağlı rotasyon için o bölgede etkili olur.

    feghouli geçen sezon sakat sakat oynadıktan sonra bu sezon neler yapabileceği oldukça heyecanlandırıyor ama o maaş oldukça fazla , indirime geceğini de pek sanmam. feghouli için bize kimse on vermeyeceğine göre ve onu ondan aşağı satmanın da çok saçma olacağı için kadro da kalmalı , seneye satarız. sinan o bölge için yetersiz. barış alıcı orası için bence sinandan daha iyi olur.

    gomis elimizden çıkarmak için son şansımız otuz üçünde ki biri için kimse çok yüksek paralar harcamaz ama uzak doğu kulüplerine on beşe satabilirsek çok iyi olacaktır. tabi gomisi sattıktan sonra çok kaliteli forvet şart eğer oda olmaz ise abel hernandez sakatlık durumuna göre olabilir. forvet rotasyonu için dönüşümlü olarak campbell , sinan , muğdat etkili olacaktır.

    evet 21 kişilik listeye sığmıyorlar ama lig rotasyonu için bu yol maddi olarak bize katkı sağlayacağını düşünüyorum. altyapıdan da ozan , celil ve bir kaleci kadro şart olur. önümüzde çok zor geçecek bir dört sene var oyuncu parlatıp satmamız gerek. tabi bu benim yorumum. bu dört sene boyunca imparator en iyi planı yapacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın