resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 3909
    hakkında itiraf da olsa fetullah gülen'in elini öperken çekilmiş videosu da olsa fetö davası üzerinden yargılanmayacak eskinin maklubecisi, şimdinin iktidar bekçisi.

    eğer vereceğim linkleri de okumayı düşünürseniz biraz uzun bir yazı olacak. ama ben link içeriklerini okumayı üşenenler için de kısaca detay paylaşacağım.

    öncelikle olayların başlangıç noktasına gitmemiz gerekiyor. emre bölezoğlu'nun fetö yapılanmasında bulunduğunu sadece uğur boral'ın itiraflarına endeksleyebilir miyiz? 22 yıl hapis istemiyle yargılanan uğur boral eski takım arkadaşının bağlantılarını kullanarak ve emre'ye aba altından sopa göstererek cezasını hafifletmeyi düşünmüş müdür?

    http://arsiv.sabah.com.tr/2000/10/30/g01.html
    30 ekim 2000 tarihine gidiyoruz. sabaha karşı 5 sularında karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir vatandaşa üst geçitin altında aracıyla çarparak ölümüne sebep oluyor. allah korusun hepimizin başına gelebilecek bir şey. ama kaza esnasında arabanın içinde ahmet bulut ve göksel gümüşdağ da varsa makul şüphe doğuyor. diyeceksiniz ki erdoğan'a bu kadar yakın birinin hem de akrabalık ilişkisi olan bir futbol klubü başkanının fetö ile ne işi olur.

    https://www.haberler.com/...den-10050336-haberi/ . size bir itiraf hakan fidan operasyonundan dolayı yargılanan hakimlerin birinden gelsin. fetullah gülen'in emri ile şike operasyonunda tutuklanan göksel gümüşdağ "bir güzellik" ile serbest bırakılıyor.
    şimdi arabadaki diğer şahısa dönelim. yıllarca transfer piyasasından tanıdığınız ahmet bulut'un yıllarca fetö bağlantılı futbolcuların kasası olduğunu ve yatırımlarını yönettiğini biliyor muydunuz? http://www.milliyet.com.tr/...2292418-skorerhaber/

    kaza bu kadar fetö tesadüfüyle sonuçlanmıyor. kazanın hemen akabinde hastaneye gelen ilk iki isim arif erdem ve uğur tütüneker. http://arsiv.sabah.com.tr/2000/10/30/g01.html .
    çoğumuz arif erdem'in bağlantısını zaten medyadan takip ettik ama unutanlar için uğur tütüneker ile beraber 15 yıla kadar yargılandıkları dava ile bilgiyi de buradan edinebilirsiniz. https://odatv.com/...iyor-2209171200.html

    bonus olarak fetö savcısı zekeriya öz ve efsane başkanımız aziz yıldırım ile olan fotoğraflarını incelemeniz için de aşağıdaki linki paylaşıyorum. https://pbs.twimg.com/media/DfkHNCDX0AECwNE.jpg

    peki bu kadar açık bağlantıları olan bir futbolcu, savcılıkta aleyhine verilen bir resmi itiraftan ötürü göz altına bile alınmaz?
    işte bunun sebebi emre'nin 2013 sonrası cemaat'ten uzaklaşması ve 15 temmuz 2016 darbe girişiminden sonra tamamen erdoğan'ın yanında olmasıdır.

    erdoğan, emre'nin biat etmesinin akabinde futbolcuya tamamen sahip çıkıyor. öncelikle 2014 yılında erdoğan, emre'yi arayıp şampiyonluk için kutluyor. normal şartlarda bildiğiniz üzere erdoğan şampiyon olan takımın başkanını arayıp tebrik eder ve kutlama için resmi twitter hesabından mesaj paylaşır. http://www.ensonhaber.com/...fonu-2014-05-12.html

    erdoğan, fenerbahçe otobüsünün kurşunlanması olayından sonra emre bölezoğlu'nu arayıp geçmiş olsun diliyor ve makamına çağırıp kendisiyle çözüm üzerine toplantı yapıyor. https://www.haberler.com/...aman-7185838-haberi/

    emre bölezoğlu da erdoğan'ın bu desteğini görmezden gelmiyor ve yenikapı demokrası mitingine teknik direktörü abdullah avcı ile beraber katılıp desteğini esirgemiyor. http://www.ensonhaber.com/...fonu-2014-05-12.html

    yani kısaca bahsetmek gerekirse fetö davaları ülkemizde 2013 aralık öncesi ve sonrası (hakan fidan operasyonu ve tapeler) olarak ayrılıyordu. 2013 sonrasında cemaat ile bağlantısını kesenler ciddi bir yargılama sürecine girmiyordu. darbe girişiminden sonra ise tartı 2016 temmuz öncesi ve sonrası olarak yeniden ayarlandı. emre ise 2013 yılında cemaat ile bağlantısını minimum ölçüde tutup 2016 sonrası bitirdiği için kendisinin yargılanması şu an için imkansızdır.

    boşuna hayal kurmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın